Smarthjem

Hva er et smart hjem?

Fellesnevneren i et smart hjem er at hverdagsfunksjoner som lys, lyd, miljø og sikkerhet, kan kontrolleres fra noe enkelt som din mobiltelefon. Et smart hjem skal også kunne tilpasse seg dine vaner over tid; så pleier du legge deg hver kveld kl 23, slukkes automatisk alle lys, ytterdører låses, alarmen aktiveres og varmen justeres ned for å spare strøm. Dette er kun ett av mange eksempel på hvordan et smart hjem gjør hverdagen enklere, sikrere og mer behagelig for alle som bor i dem.

Vi gjør alt

Vår lange og unike fagkompetanse gjør oss i stand til å følge deg fra første henvendelse til et ferdigstilt smarthjem, enten om du skal bygge nytt eller er klar for å oppgradere eksisterende hjem. Vi gjennomfører befaringen, skreddersyr din løsning, leverer og monterer utstyr samt drifter og har support på systemet i ettertid.

Hvilket system benyttes?

Control4 tilbyr den ultimate smarthjemløsning for det elektronisk utstyret du allerede bruker i dag. Control4 er en av markedets mest fleksible systemer. Få andre kan kommunisere med flere forskjellige merker og typer utstyr. Du slipper å kjøpe merkespesifikt utstyr; Control4 snakker med alle.

Les mer om Control4 på produsentens egne nettsider (engelsk)

Hvordan får jeg et smart hjem?

Det finnes mange typer hjem og enda flere behov; derfor ønsker vi å komme på besøk og ta en befaring. Vet du allerede nøyaktig hva du trenger og bare ønsker noen til å montere utstyret stiller vi med en fagmann og et stort smil. Fyll ut kontaktskjema, så vet vi hva det gjelder. Du kan selvfølgelig også ringe oss i åpningstiden på telefon 22 82 08 70.

Noen av våre samarbeidspartnere

Telenor logoGET logoCanalDigital logoBroadNet logoNokab logo

30Aar Ikon