Multimedia

Multimedia i møterom

Det tradisjonelle møterommet inneholder bord og stoler, en skjerm i form av et lerret eller tv og ofte en projektor. Møtedeltagere ankommer, leter etter passordet til det trådløse nettet, leter etter stikkontakt for lading, slår av og på lyset etter ønske, finner kanskje en kabel for å dele sin skjerm og møteansvarlig må løpe og hente ekstern lyd hvis f.eks noen ønsker gjennomføre en konferansesamtale. Alt er manuelt og lite tilrettelagt besøkende. Dette tar tid bort fra det man egentlig er der for.

Tessta planlegger, bygger skreddersydde multimediarom som utnytter moderene teknologi og samtidig sparer miljø og skaper god atmosfære.

Hvordan et moderne møterom burde fungere

Bedriftens kalender gir beskjed til møterommet at det skal være klart til kl 08:00. Temperaturen i rommet som i ubrukt tilstand holdes lav justeres opp til et behagelig nivå og dato møtet vises på en liten skjerm på utsiden av rommet. Når dørene åpnes skrus lyset seg på og behagelig bakgrunnsmusikk spilles fra de innebygde høyttalerne i taket. Deltagerne finner enkelt uttak til strøm og signalkabler på midten av bordet, og kan enkelt logge seg på rommets trådløse nettverk. De som er pålogget får tilgang til trådløs lyd og bilde for sin presentasjon. Projektoren skrues på som automatisk senker ned et lerret fra taket, dimmer lyset og blender ned persiennene hvis det er behov for det. Etter møtet nullstiller rommet seg og senker temperaturen frem til neste møte.

Underholdning

Et multimediarom passer like bra til underholdning som møter. En fotballkamp eller VM-stafetten på storskjerm eller en episk film i full HD og 7.1 surround blir fort god stemning av.
På arbeidsplassen kan et godt bygget multimediarom skape bedre samhold og virke motiverende.

Energibesparende er bra for business

Effekten av et multimediarom bygget av Tessta er ikke bare lavere energikostander, men også mer effektive møter, som vi vet er bra for business. Som en ekstra gevinst vil alle elektroniske komponenter som brukes i møterommet ha en lenger levetid.

Noen av våre samarbeidspartnere

Telenor logoGET logoCanalDigital logoBroadNet logoNokab logo

30Aar Ikon