Auto

DAB+ radio i bilen

Tessta ettermonterer DAB+ i alle typer kjøretøy. Digital radio hovedenheter (DIN) kan monteres i de fleste biler, og kan direkte erstatte den eksisterende radio. Her finnes det flere muligheter, både 1-DIN vanlige CD-radioer - med og uten for eksempel Bluetooth hands-free og streaming som ekstra tilbehør og større (2-DIN) AV-hovedenheter med skjerm.

Flåtestyring fra Guard Systems

Tessta skreddersyr og monterer en av markedets beste flåtestyringsløsninger; Guard Systems sitt FleetSystem. Dette er et webbasert system for flåtestyring med et bredt utvalg av funksjoner og muligheter. Systemet gir en fullstendig oversikt over bedriftens kjøretøy i sanntid.

Les mer om FleetSystem på produsentens egne nettsider

Dräger alkolås

Offentlig og privat

Tessta selger og monterer til både offentlig og privat sektor samt enkeltpersoner.

Les mer om Dräger alkolås på produsentens egne nettsider

Tysk kvalitet

Dräger er et tysk selskap i medisinsk- og sikkerhetsteknologi med lang erfaring i produksjon av utstyr er ekstremt høy kvalitet og sikkerhet, dette inkluderer selvfølgelig Dräger alkolås og alkohol testere.

Brukes av politiet

Politiet bruker daglig denne type alkoholtester. Over ti millioner pustetester blir tatt per år med de 100 000 enhetene som politi benytter.

Varme og sikkerhet

Tessta har spesialistert seg på installsjon av produkter fra DEFA. DEFAs velkjente produkt WarmUp består av en motorvarmer som forvarmer motoren og sikrer en myk start uansett temperatur. Kupevarmeren sikrer deg en komfortabel start på dagen, men like viktig er isfrie vinduer.

Les mer om DEFA WarmUp på produsentes egne nettsider.

DEFA har også laget et sikkerhetsprodukter kalt DEFA Security. Dette inkluderer produkter som fjernkontroll, sensorer, sentralenhet, sentrallåsmodul, sentrallåsmotor, sirener, vindusmoduler m.m.

Ved å installere alarm fra DEFA forebygges irritasjon forårsaket av ramponert bil, knuste ruter, tid uten bil, leiebil når bilen er på verksted for reparasjon etter innbrudd, ødelagt ferie osv.

Les mer om DEFA Security på produsentes egne nettsider.

Multimedia

Apple CarPlay eller Android Auto

8-spor, kassetten og CD-platen har alle hatt sin glanstid i bilen. Selv om biler i dag fortsatt leveres med CD/DVD-spiller er det de færreste som fortsatt bruker den. Trådløs overføring av musikk via Bluetooth knyttet til en smart mobil har tatt helt over. Dette har teknologigigantene Google og Apple fått med seg, og har derfor bygget sine respektive systemer kun for bil.

Les mer om Android Auto eller Apple CarPlay.
NB! I skrivende stund er ikke Android Auto lansert i Norge, men spillerene vil kunne oppgraderes med programvare når den tid kommer. Vi oppdaterer våre nettsider når dette skjer.

Tilgjengelig nå

Orker du ikke vente til bilprodusenten din leverer dette som standard og ønsker å oppgradere kjøretøyet ditt i dag er det fullt mulig. Tessta har gunstige priser på Pioneer-produkter og monterer alt ferdig, så det er bare å gi beskjed.

Noen av våre samarbeidspartnere

Telenor logoGET logoCanalDigital logoBroadNet logoNokab logo

30Aar Ikon